Ф'юрі обізвав Усика «бомжем» і назвав суму, яку хотів би за поєдинок з українцем

А тим часом у ЗМІ називають дату поєдинку

Українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) можуть вже взимку побитися за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. В організації поєдинку зацікавлена Саудівська Аравія. Про це пише британське видання Daily Mail. За даними видання,

бій Усика та Ф'юрі, який зараз є найочікуванішим у боксі, заплановано на 17 грудня – день напередодні фіналу чемпіонату світу з футболу, який прийме Катар.

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі дійсно готовий до бою з Олександром Усиком. Але має серйозні фінансові вимоги. Про це британський боксер написав у Instagram.

 - Якщо я маю поставити усе проти невідомого іноземця, то вам, хлопці, краще дати мені пів мільярда.

 

Інакше заткніться, — написав британський боксер.

Разом з тим, Тайсон Ф’юрі заявив, що готовий вийти на ринг і без грошей, але не проти Усика.

 - Якби це був Ентоні Джошуа, це було б безплатно, але це не так (Джошуа програв чемпіонський поєдинок Усику — Ред.), — підсумував британський чемпіон.

Нагадаємо, що український боксер Олександр Усик 21 серпня у Саудівській Аравії переміг британського опонента Ентоні Джошуа за роздільним рішенням суддів і зберіг за собою чемпіонські пояси за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO.

Також Усик отримав титул чемпіона за версією журналу The Ring, який став вакантним після оголошення Тайсона Ф'юрі про завершення кар'єри.

За цей бій Усик і Джошуа боксери отримали по 40 мільйонів доларів, а також відсотки від продажу платних трансляцій (PPV).

Після бою Усик-Джошуа Тайсон Ф’юрі заявив, що цей поєдинок був поганим.  Він також обізвав Олександра Усика «українським бомжем» і пообіцяв відібрати у нього чемпіонські пояси, як він це зробив із Володимиром Кличком у 2015 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень