Емоційні зриви – Водоліям, професійні перспективи – Тельцям: гороскоп на 29 березня

А Терезам не можна хитрувати

ОВНИ

Не варто просити про допомогу чи підтримку, оскільки ви самі здатні впоратися з будь-яким завданням. Сил і натхнення вам додадуть кохані.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня можуть відкритися професійні перспективи. І хоч остаточної ясності ще не буде, починайте збирати потрібну інформацію.

БЛИЗНЯТА

Робочі справи потребуватимуть великої відповідальності, високої працездатності та цілеспрямованості. Для того, щоб втілити в життя свої плани, спочатку доведеться закінчити всі давні справи та підвести певну риску під виконаною роботою. 

РАКИ

Якщо не хочете самі собі ускладнити життя, то не давайте жодних обіцянок, особливо людям, від яких залежите. Зате це вдалий час для зустрічей з людьми, до яких ви маєте теплі почуття.

ЛЕВИ

Зараз у вас можуть виникнути цікаві ідеї - не соромтеся звертатися до тих, хто може допомогти з їх реалізацією. Також будьте уважними до коханих, щоб уникнути сварок і образ. 

ДІВИ

Не варто проявляти наполегливість у справах, з якими ніяк не вдається впоратися. Натомість цей період може стати багатообіцяючим у плані любовних відносин.

ТЕРЕЗИ

Зараз хороший час, щоб чесно вирішувати будь-які питання, бо якщо почнете хитрувати, то заплутаєтеся і наробите помилок. 

СКОРПІОНИ

Ваш настрій може погіршитися через непевність у завтрашньому дні. Намагайтеся відігнати усі сумніви, адже зорі запевняють, що найближчим часом доля не готує вам сюрпризів.

СТРІЛЬЦІ

Ваш робочий графік буде насиченим до межі. Нагальні питання треба вирішувати саме зараз, адже це вдалий час для професійної діяльності, коли зможете впоратися з багатьма справами. 

КОЗОРОГИ

Намагайтеся не зосереджувати увагу на незначних негативних моментах, бо можете зіпсувати настрій і собі, і коханим.

ВОДОЛІЇ

Складно передбачити, як ви поведетеся у тій чи іншій ситуації, тому вам потрібно максимально контролювати емоції. Попередьте близьких і колег, щоб вони були поблажливими й не ображалися на ваші зриви.

РИБИ

Перш ніж щось зробити, все обміркуйте та ще раз зважте. Якщо не впевнені у своїй правоті, не нехтуйте порадами.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень