Емінем вибачився перед Ріанною

І несподівано випустив новий альбом

Американський репер Емінем несподівано випустив новий альбом, що доповнює його 11-й студійник «Music to Be Murdered By» - «Music To Be Murdered By - Side B».

Цікаво, що артист використовував один з нових треків «Zeus», щоб вибачитися перед Ріанною за те, що завдав їй болю через тексти своїх попередніх пісень.

Нагадаємо, торік в мережі з'явився старий трек Емінема «Things Get Worse (Rihanna Diss)», в якому репер повідомляє, що він «стає на бік Кріса Брауна і теж би побив цю стерву» (у 2009 році Браун, який на той момент перебував у стосунках зі співачкою, сильно її побив). Браун заперечував свою провину, але суд засудив його до громадських робіт і п'яти років умовно. Після інциденту артист розкаявся і не раз публічно вибачався перед Ріанною.

Тепер же трек Емінема «Zeus» містить такі слова:

Але я ще раз обіцяю бути чесним і щиро перепрошую, Ріанно, через ту пісню, що просочилася. Вибач, Рі. Це було неправильно з мого боку.

Нагадаємо, в Емінема й Ріанни є два спільних хіти – «Love The Way You Lie» і «The Monster».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень