«Еліту» Рівного присоромили. Через декларації з лікарями

Бо вона їх досі не уклала

Йдеться про частину членів міськвиконкому Рівного. Міський голова Рівного Володимир Хомко ще на засіданні у квітні закликав їх укласти декларації з лікарями. У травні, зважаючи на те, що вони так це і не зробили, називав "елітою" і закликав показати приклад іншим. Але на черговому засіданні виконкому у червні вони пояснювали ігнорування заклику міського голови тим, що їм не запропонували лікарів для укладання декларацій. Володимир Хомко, зважаючи на це, заявив, що вони проявляють несерйозність.

А секретар міськради Сергій Паладійчук звернувся до них:

Чим більше ми з вами підпишемо у найближчі два місяці декларацій, тим більше отримаємо грошей на медицину. Тому прохання не тільки самим підписати, а й сусідів, знайомих, друзів, колективи трудові підключити.

 

Колеги, не полінуйтеся, може, якісь оголошення зробіть, на список візьміть. Бо насправді це – не жарти. Це дуже серйозна фінансова справа. Це десятки мільйонів гривень на кону. Тобто або ми їх отримуємо з державного бюджету, або ми просто потім будемо шукати гроші.

Нагадаємо, що у липні Національна служба здоров'я підіб'є перші підсумки деклараційної кампанії і, відповідно, почне надходити фінансування на кожного пацієнта. А наступний «зріз» результатів відбудеться тільки через три місяці.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень