Електросамокат збив дитину на майдані Незалежності. Може, пора щось робити?

Поки ніхто в нас ще нікого не вбив

Напевно, кожен з вас, якщо ви хоч зрідка ходите пішки по місту, вже переживав відчуття, яке опановує людину, коли біля неї проноситься щось важке і швидке, і достатньо велике.

Пролітає буквально в сантиметрах: ззаду і з якоюсь такою нахабною пихою, наче людині й немає чого тим перейматися, що її може ото просто зараз візьмуть і вб’ють зі всього маху.

Прямо тут, на тротуарі якоїсь із не надто широких вулиць м. Рівне

ЧОМУ МЕРІЯ ДОЗВОЛИЛА ЦЕЙ БІЗНЕС У РІВНОМУ?

Можна припустити, що мав місце хабар. Але могло бути й бажання показати, як у нас все тут: «по-городському» та «по-модньому».

Звичайні провінційні комплекси перед всім, що йде до нас звідкілясь з-за кордону.

Той факт, що за кордоном пересування містом на елеткросамокатах в багатьох європейських мегаполісах УЖЕ заборонили через їх потенційну загрозу життю та здоров’ю пішоходів, нікого в нашій мерії очевидно не обходить.

В Європі мода на електросамокати вже давно пройшла. Щоби не викидати, їх скопом переправляють в Україну, аби вони збивали людей уже тут

Певно, чекають якоїсь трагедії, аби потім скрушно розводити руками і вдавати святу невинність.

Тим часом уже дзвенять дзвіночки.

Сьогодні електросамокат наїхав на 8-річну дитину в центрі Рівного

Як нам повідомляють очевидці:

Близько 18 години електросамокат здійснив наїзд на дитину в центрі Рівного, на майдані Незалежності. Викликали швидку, 8-річного хлопчика забрали до лікарні. Попередній діагноз: поверхнева травма скулової області обличчя, травма стегна.

 

За нашими даними, хлопчика спочатку доправили до Рівненської міської лікарні, а згодом перевели до Рівненської обласної дитячої лікарні.

Звертаємо увагу міської влади:

Не чекайте чогось іще більш трагічного. Рівне – не настільки велике місто, щоби тут займатися цим небезпечним електро-баловством на геть не пристосованих для цього тротуарах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень