Щоб не завалився корпус? Дитячому комплексу «Електронік» треба гроші

Бо не буде розвитку

3 млн 400 тисяч гривень на капремонт корпусу санаторію «Відродження» просив запланувати у програмі розвитку «Електроніка» начальник міського управління освіти Богдан Турович. Адже така сума, пояснював, прописана у розробленій торік проєктно-кошторисній документації. 

Це питання розглядала бюджетна комісія міськради. І депутат Сергій Васильчук вважав, що нині з такими витратами не треба спішити:   

Зараз ситуація не найкраща через карантинні обмеження. Діти у закладі фактично не відпочивають.

 

Раніше з березня по жовтень «Електронік» працював і на себе заробляв. Зараз – тільки друга зміни. І ми розуміємо, що він себе не окупить.

 

Чи не біжимо ми давати гроші на реконструкцію «Відродження», якщо «Електронік» не можемо завантажити? Як на мене, розумно подивитися, яка буде ситуація з карантинними обмеженнями.

Тож замість того, щоб реконструювати «Відродження» він запропонував

витратити гроші на якісь додаткові оздоровчі процедури для дітей.

Богдан Турович запевнив, що цього року чотири зміни в «Електроніку» точно будуть заповнені дітьми.

Тож комісія його підтримала і за відповідні зміни у програму розвитку закладу проголосувала (програма - це плани щодо фінансування). Але поставила умову:

при голосуванні за виділення коштів з бюджету, щоб прийшов новий керівник «Електроніка» Олег Хижняк і приніс фінансовий звіт закладу.   

Нагадаємо, що громаді Рівного область віддала санаторій «Відродження» ще 9 років тому. Відтоді він приєднаний до «Електроніка». Але ремонт у корпусі санаторію з тих пір так і не зробили.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень