Експрокурору, який на смерть збив скутеристку на Сарненщині, повідомили про підозру

Йому «світить» до 10 років позбавлення волі

Колаж Радіо Трек
Колаж Радіо Трек

38-річному винуватцю смертельної аварії, яка напередодні ввечері сталася  поблизу села Немовичі на Сарненщині, вручили повідомлення про підозру.

Однак нині жодних показів слідчим чоловік не надає, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Нагадаємо, напередодні 38-річний водій автомобіля NISSAN ROGUE збив скутер Honda, за кермом якого була 35-річна жителька Немовичі. Від отриманих травм жінка загинула на місці.

Кермувальник позашляховика намагався втекти, втім його після переслідування затримали патрульні. За зовнішніми ознаками водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці він відмовився. Тож сьогодні у нього відібрали зразки крові.

У  відео з місця ДТП сестра загиблої повідомила, що винуватцем аварії є Скобух Іван Миколайович, який раніше працював прокурором у Рівному.

За смертельну аварію чоловіку може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень