Чи варто купувати долари

Відповідь дала банкірка Олена Коробкова

Фото ілюстративне

Що зараз відбувається з попитом на валюту в Україні, розповіла виконавча директорка Незалежної асоціації банків Олена Коробкова в ефірі телеканалу Україна 24.

Коли відбуваються коливання, є певна частина людей, які йдуть до банків, знімають депозити, але через тиждень-два приносять їх назад, тому що бачать, що нічого страшного не відбувається. Зараз потрібно чекати макроекономічний прогноз і звіт про фінансову стабільність від НБУ і дивитися, який курс закладає безпосередньо Нацбанк.

Те, що ми спостерігаємо в обмінниках, – звичайна ситуація, коли починається ділова активність, курс трохи йде вгору. Банківська система не бачить проблем і не чекає несподіванок. Однак попит, який спостерігається на золото, – це вперше за багато років, – розповіла експертка.

На фото Олена Коробкова

Вона також пояснила, чи варто зараз купувати долари та у що краще вкласти гроші.

Ми думаємо, що показники будуть приблизно до 28. Купувати чи ні – залежить від того, які у громадян цілі. Якщо планують подорожувати – треба зараз купити, щоб була валюта, якщо не планують – можна купити або ОВДП, або золото, або покласти на депозит, щоб не з'їла інфляція, – зауважила Олена Коробка.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень