Чи варто купувати долари

Відповідь дала банкірка Олена Коробкова

Фото ілюстративне

Що зараз відбувається з попитом на валюту в Україні, розповіла виконавча директорка Незалежної асоціації банків Олена Коробкова в ефірі телеканалу Україна 24.

Коли відбуваються коливання, є певна частина людей, які йдуть до банків, знімають депозити, але через тиждень-два приносять їх назад, тому що бачать, що нічого страшного не відбувається. Зараз потрібно чекати макроекономічний прогноз і звіт про фінансову стабільність від НБУ і дивитися, який курс закладає безпосередньо Нацбанк.

Те, що ми спостерігаємо в обмінниках, – звичайна ситуація, коли починається ділова активність, курс трохи йде вгору. Банківська система не бачить проблем і не чекає несподіванок. Однак попит, який спостерігається на золото, – це вперше за багато років, – розповіла експертка.

На фото Олена Коробкова

Вона також пояснила, чи варто зараз купувати долари та у що краще вкласти гроші.

Ми думаємо, що показники будуть приблизно до 28. Купувати чи ні – залежить від того, які у громадян цілі. Якщо планують подорожувати – треба зараз купити, щоб була валюта, якщо не планують – можна купити або ОВДП, або золото, або покласти на депозит, щоб не з'їла інфляція, – зауважила Олена Коробка.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень