Експерти розповіли, які бажання не можна загадувати під бій курантів

Як правильно формулювати мрії у новорічну ніч

У Новий рік усі загадують бажання. Щоб мрії збулися з більшою ймовірністю, дуже важливо формулювати їх правильно. Також важливо розуміти, що не всі бажання можна загадувати.

Ловіть стоп-лист від ясновидців.

Не загадуйте стати багатшими

Деяким це може здатися простою грою слів, але справді існує значна різниця між прийняттям повністю усвідомлених рішень та просто загадуванням бажань. Щоразу, коли йдеться про зобов'язання, з'являється стимул зробити будь-які дії, щоб досягти мети.

Якщо ви загадуватимете просто матеріальний успіх, то ніколи не зробите крок на шляху до досягнення мрії.

Швидше за все, ви сидітимете і чекатимете, коли ваше бажання збудеться.

Бажати багатства — провальна стратегія. Якщо вам потрібні гроші для чогось конкретного, про це і мрійте — про шубу, яхту, нову квартиру, телефон. Дайте Всесвіту більше можливості для виконання вашої мрії.

Не бажайте кохання від когось конкретного

У нашому житті все змінюється, включаючи бажання і навіть найдовші цілі. Іноді мрія збулася, а ми вже не раді. У такому питанні, як бажання кохання, потрібно бути дуже обережними. Це наслідок нашої обмеженої інформації про себе, про конкретний досвід і наскільки вони сумісні.

Через відсутність цих відомостей достовірність наших прогнозів про бажане у майбутньому досвіді обмежена.

 

У деяких випадках ми перестаємо бажати когось, коли починаємо проводити з ним більше часу.

Вже через кілька місяців ви зможете переоцінити ситуацію і порахувати, що раніше кохана людина стала вам зовсім чужою. Бажайте просто кохання або заміжжя та сім'ї, а не з кимось конкретним.

Не загадуйте бажання, спрямоване на іншу людину

Ми можемо любити своїх близьких і намагатися зробити для них все, що приведе до їхнього кращого життя. Але ви можете відповідати тільки за свої бажання, адже поки що решта чогось не захочуть, це не стане дійсністю.

Ви можете бажати здоров'я та благополуччя своїм близьким, але не просити у Всесвіту, щоб ваша дочка вступила до університету.

Бажайте близьким щось від себе, а не просіть надати їм щось.

Не бажайте конкретної роботи

Скажіть, що хочете влаштуватись на роботу своєї мрії. Коли ми думаємо про бажаний досвід, наші думки зосереджуються на ньому, ігноруючи інші переживання та обставини. Це вірно для сьогодення та тим більше для майбутнього.

Ви влаштуєтеся на загадану роботу і відчуєте, що це не те, що насправді хотіли.

 

Розчарування може прийти будь-якої миті.

Набагато продуктивніше бажати собі роботи, яка б відповідала якимось вашим вимогам. Це може бути певна сфера діяльності, стабільний дохід, задоволення від того, що ви робите.

Не бажайте нікому зла

Нічого доброго у світі не буває з ненависті, виверження отрути чи токсичності. Навіть якщо це може «здатися» приємним, зрештою це викличе більше проблем. У наш час миттєвого задоволення наслідків все важливіше пам'ятати прості істини та мудрість віків.

Не використовуйте частку «не»

Формулюйте бажання не «від неприємного», адже, як стверджує багато езотериків, Всесвіт не чує частки «не». Ось чому замість «не хворіти» краще побажати собі «бути здоровим», а разом «не боятися труднощів» — «йти в майбутнє зі сміливістю та азартом».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень