Експерт спрогнозував, наскільки масштабним буде новий наступ росії

Каже, що рф має недостатньо сил

Військовий експерт Михайло Самусь розповів, що нині на росії недостатньо ударних угрупувань для того, аби почати нову широкомасштабну операцію проти України.

За його словами, якщо росіяни розпочнуть наступ усіма силами, які мають на цей момент, це призведе до остаточного розгрому російської армії.

Якщо вони в тому стані, в якому зараз перебувають, підуть на Україну одночасно з кількох напрямків – це буде катастрофа і повний розгром путінської армії, – каже Михайло Самусь.

За оцінками експерта, російська армія утримує певні угруповання в Білорусі, 10-12 тисяч військових на Харківському напрямку, основне угруповання на Донбасі та частину військ на Півдні. 

На Донбасі вони продовжують наступальні дії. Саме дії, а не операцію, на операцію це не тягне. Такі дії відбуваються, тому що путін поставив завдання окупувати Донбас. Йому треба хоч щось до 24 лютого. Але говорити про повномасштабний наступ я б не став, оскільки немає у росіян сил, – зауважив він.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень