Ексдепутат хоче купити землю у центрі Рівного (ФОТО)

Між драмтеатром і рестораном «Мармелад»

Ресторан "Мармелад"

Це колишній депутат міськради Рівного і власник ресторану «Мармелад» Юрій Романенко. Зокрема, він просить майже 4 сотки землі в районі вулиць Сагайдачного і Петлюри

для будівництва, експлуатації та обслуговування об’єкту інженерно - транспортної інфраструктури.

На засіданні бюджетної комісії міськради депутати при розгляді цього питання остерігалися, що в разі продажу ділянки біля театру не буде проходу для людей. Тож із рішенням по ній не визначилися, вирішили спрямувати питання на розгляд всією міськрадою на сесії.

А Радіо Трек поцікавилося у Юрія Романенка, що він збирається на ділянці робити.

Прохід там завжди буде. Я хочу розділити зону пішохідну,  і де машини виїжджають, щоб там не було натовпу, щоб нормально люди могли заїжджати на паркінг, і щоб вони мали вільний виїзд на Сагайдачного. Бо вони розвертаються в другу сторону - і ніхто не може ні виїхати, ні заїхати.

Юрій Романенко (на фото) є також власником гастропабу "Father" на розі вулиць Бандери і Чорновола (фото "Рівне вечірнє")

За словами Юрія Романенка, пішохідну та проїжджу зону він планує відокремити металевими стовпчиками. В результаті авто зможуть рухатися лише в одному напрямку і не заважатимуть одне одному та людям. Парковки чи стоянки у цьому місці не влаштовуватиме. Адже має вже її між рестораном "Мармелад" та готелем "Україна".  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень