Економний «Верес»: рівненська команда живе у найдешевшому готелі

У порівнянні з іншими клубами

Усі команди Прем’єр-Ліги розпочали тренувальний збір, але не всі проходять його за кордоном. Так, «Карпати» та «Зірка» залишилися в Україні. Більшість же клубів цієї зими готуються до другої частини сезону у Туреччині, в тому числі й «Верес».

Рівненська команда оселилася у п’ятизірковому турецькому «Side Star Hotel» (Сіде). Доба у цьому готелі коштує 68 євро.

У місті Сіде також зупинилися «Ворскла», «Зоря» та «Маріуполь», але в дорожчих готелях. Вартість доби проживання у них коштує  80 – 83 євро. Таку ж суму витрачають і в «Олександрії» та «Сталі». Трохи дорожче перебування у Туреччині (Белек ) обходиться «Чорноморцю» - 92 євро, та «Олімпіку» (Лара) – 110 євро.

Найбільше на проживання витрачають у «Динамо» та «Шахтарі». Кияни обрали іспанську Марбелью та «The Westin La Quinta Golf Resort & Spa», де вартість доби становить 200 євро. А «гірники» мешкають у «Regnum Carya Golf & Spa Resort» (Белек) за 245 євро.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень