«Екоклуб» сказав неправду – Kronospan виграв суд у Рівному

Судове засідання за позовом компанії «Технопривід  Інвест Груп» до громадської організації «Екоклуб» щодо спростування неправдивої інформації відбулося вчора, 28 вересня.

Позовні вимоги компанії Kronospan суд задовольнив повністю.

На початку року на своїх офіційних сторінках «Екоклуб» поширював неправдиву інформацію про нібито перевищення концентрацій забруднювальних речовин ТОВ «Технопривід  Інвест Груп» та наче неправдивих висновків у звіті з оцінки впливу довкілля.   

Так, згідно з судовим рішенням «Екоклуб»  має спростувати неправдиву інформацію, поширену 16.01.20р. та 05.02.20р. в мережі інтернет на сторінці Громадського об’єднання «Екоклуб» та на сторінці Громадського об’єднання «Екоклуб» у соціальній мережі Facebook.

Спростувати інформацію організація має на сторінці Громадського об’єднання «Екоклуб»  та на сторінці Громадського об’єднання «Екоклуб» у соціальній мережі Facebook  шляхом оприлюднення резолютивної частини ухваленого у справі судового рішення під заголовком «Спростування».

Крім того, суд зобов’язав об’єднання видалити неперевірену інформацію, та стягнути з них на користь ТОВ «Технопривід Інвест Груп» немайнову шкоду у розмірі однієї гривні.

Громадські активісти поширювали неправдиву інформацію в ЗМІ, безпідставно звинувачували нашу компанію, маніпулювали і перекручували факти.  Цькування тривало більш ніж пів року. Kronospan – публічна та відкрита для громадськості кампанія, яка переконана у своїй правоті. 

 

Ми неодноразово намагалися встановити діалог з представниками активістів, запрошували «Екоклуб» на екскурсії на підприємства Kronospan в Україні та закордоном, влаштовували круглі столи. Однак кожного разу «Екоклуб» ігнорував наші запрошення. Тому у нас не залишилось іншого виходу, ми були змушені подати до суду.

 

Через пандемію коронавірусу та карантин судові засідання відкладались, але сьогодні відбулось фінальне засідання – суд заслухав останні аргументи сторін та повністю задовольнив наші вимоги. Ми довели, що «Екоклуб» поширював недостовірну інформацію. 

 

Натомість наша компанія, попри хвилі замовного бруду і цькувань, продовжує розвивати економіку Рівненщини та приносити в Україну нові сучасні технології та методи керування у галузі деревообробки. Ми  створюємо нові робочі місця та справно платимо податки до бюджету, – підкреслив директор ТОВ «Технопривід Інвест Груп» Павло Пильтяй.

Нагадуємо, що деревообробний завод розташується у Городку Рівненської області. У 2020 році компанія планує інвестувати у створення виробництва понад 200 мільйонів євро.

Крім того, у планах – спорудження лінії з виробництва OSB. Тільки торік витратили на демонтаж аварійних конструкцій старого заводу та підготовчі роботи майже 10 мільйонів євро.

Лінія з виробництва ДСП має випустити продукцію вже наступного року.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень