Дзідзьо презентував святковий кліп «Зимова казка» (ВІДЕО)

Дзідзьо став українським Сантою

Популярний український артист Дзідзьо у п’ятницю, 4 грудня, презентував новий відеокліп на пісню «Зимова казка».

Слова і музику до новорічної прем’єри написав Дзідзьо, а режисером відео став Тарас Дронь. Співак поділився з прихильниками відеороликом в інстаграмі.

Новий кліп DZIDZIO «Зимова казка» напередодні новорічних свят додасть святкового настрою дітям і дорослим, перенесе в той самий безтурботний час, який всі так чекали, як тільки впаде перших лапатий сніг.

 

Канікули, ялинка, подарунки, санки, лижі та всі новорічні клопоти відвернуть від буденних проблем і зберуть разом в теплих затишних оселях за одним столом всіх найближчих людей, – зазначається у дописі до відеокліпу в ютубі.

У святковому кліпі брат Святого Миколая нагадує всім, як важливо збиратися з рідними разом і святкувати Новий рік і Різдво, особливо за часів пандемії.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень