Відомий актор втретє став батьком

Але коли саме – невідомо

Про особисте життя відомого актора Джоша Гартнетта і його коханої Темзін Еджертон відомо небагато. Пара вважає за краще не розповідати журналістам і шанувальникам про свої сімейні справи. Однак нещодавно в розмові з виданням Mr. Porter зірка фільмів «Перл Гарбор», «Щасливе число Слевіна» й «Місто гріхів» все ж трохи розказав про особисте життя. Виявилося, в родині Гартнетта і Еджертон вже з'явився третя дитина.

В інтерв'ю актор назвав себе «батьком трьох дітей», хоча до цього громадськості було відомо лише про двох спадкоємців Гартнетта. Цікаво, що імена і стать своїх дітей Джош і Темзін досі не розкрили.

Відповідаючи на питання журналіста, чи є у нього акторські проєкти, якими він особливо пишається, Джош сказав:

Такі є. Але найбільше я пишаюся тим, що я батько трьох дітей, що у мене хороші стосунки, що у мене прекрасно склалося сімейне життя, що у мене є хороша робота. Я стаю старшим, і мої персонажі стають більш цікавими.

Третя дитина Гартнетта могла з'явитися на світ ще в кінці 2019 року, однак точно невідомо. Дивно, але про вагітність Еджертон і народження дитини навіть не ходили чутки.

Джош і Темзін зустрічаються з 2012 року. Наскільки відомо, вони досі не оформили стосунки офіційно (або ж про просто ніхто не знає). У актора немає офіційної сторінки в Instagram, а його кохана, хоч і веде особистий блог, але не розповідає в ньому про особисте своє сімейне життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень