Джеремі Кларксон захворів на коронавірус

І повідомив про це у властивій йому манері

Ведучий британської програми про автомобілі «The Grand Tour» Джеремі Кларксон у своїй колонці для «The Sunday Times» повідомив, що захворів на коронавірус.

60-річний Кларксон зазначив, що за чотири дні до Різдва він став погано почуватися. Він погуглив свої симптоми і вирішив здати тест – він був позитивний.

Лікар сказав, що я почувався б погано від 5 до 14 днів, а потім мені або стало б краще, або довелося б лягати в лікарню. Де через те, що мені 60 років і я товстий, і через те, що я викурив пів мільйона сигарет і переніс подвійну пневмонію, я, ймовірно, помер би сам по собі в одиночній палаті, - написав Кларксон.

Джеремі розповів, що прокидався мокрим від поту, потерпав від постійного сухого кашлю. Він пішов на самоізоляцію в невеликому котеджі зі своєю 46-річною дівчиною - актрисою Лізою Хоган - і дітьми.

Я не збираюся брехати - це було досить страшно! - зазначив Кларксон і додав, що ми нічого не знаємо про коронавіруси, попри переконання, ніби щось дізналися про нього.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень