Джамала знайшла гроші на поїздку на Євробачення

Усі витрати фінансуватиме телеканал СТБ

Про це повідомила керівник національного відбору Наталя Франчук.

Канал бере на себе повне забезпечення представника від України під час участі в "Євробаченні". Це переліт, двотижневе проживання, візи, страховки і добові для Джамали і її команди; костюми співачки і бек-вокалу; гонорари візажиста, стиліста і режисера-постановника; а також реквізит і сувенірна продукція, - наголосила Франчук.

За інформацією прес-служби каналу, сьогодні відбулася зустріч менеджменту Джамали з керівництвом СТБ, під час якої були обговорені всі моменти, пов'язані з підготовкою номера і майбутньою поїздкою.

Раніше співачка Джамала зізналася, що у неї немає власних грошей для поїздки на "Євробачення 2016" в столицю Швеції Стокгольм.

21 лютого Джамала перемогла у фіналі відбіркового туру на Євробачення і представлятиме Україну на європейському пісенному конкурсі.

Цього року в "Євробаченні" беруть участь 43 країни. Україна виступить у другому півфіналі 12 травня. Фінал конкурсу відбудеться 14 травня 2016 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень