Джамала показала, як її батько співає пісні онукові (ВІДЕО)

Відео розчулило мережу


Популярна українська співачка Джамала нещодавно вирушила до Єгипту разом з синами та батьком. Вона показала нове відео з відпочинку, де її тато співає кримськотатарську пісню онукові.

Джамала з родиною вирушила в курортне містечко Марса-Алам і показала фото та ролики з пляжу. На відео її батько тримає на руках молодшого сина Селім-Гірая та співає йому кримськотатарську пісню. Самої артистки на кадрах не видно, але чутно, як вона підспівує татові. 

Під відео співачка написала, що так вони провели свій другий день на відпочинку. Артистка зізналась, що такі хвилини, коли зустрічаються різні покоління, не замінить ніщо. Зірка розповіла, про що пісня, яку співає її батько.

Мій батько носій дуже крутих кримськотатарських пісень. Їх маленькій мені співала моя бабуся, а зараз він співає своїм онукам. Перша пісня – "Хамсі", українською – "Риба кілька". Переклад: "Поклала я кільку на пательню, почала танцювати. Потім побачила, що риба згоріла, стала плакати". Ось така пісня. Щаслива, що маю такі хвилини, – додала Джамала.

Шанувальників замилувало відео з ріднею Джамали. Про кадри висловилась зіркова колега Світлана Тарабарова:

Найсолодші моменти.

Прокоментували ролик і фани:

Безцінні моменти", "Як чудово", "Щастя", "Це дуже мило і зворушливо".

 
 
 
 

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень