Джамала вперше прокоментувала зникнення кліпів з YouTube

Співачка намагається відновити доступ до свого YouTube-каналу

Відома співачка Джамала відреагувала на зникнення своїх кліпів за останні три роки з YouTube-каналу. При цьому вона не сказала, хто саме видалив її кліпи.

В інста-сторіз зірка розповіла, що вже не працює зі своїм продюсером Ігорем Тарнопольським, у якого був доступ до YouTube-каналу.

У мене тільки одна відповідь на всі ваші запитання. Вже три місяці я не співпрацюю з Ігорем Тарнопольським і повністю змінила менеджмент. Зараз ключі від YouTube-каналу Jamala мені не належать, але я з командою працюю над їх відновленням, - написала зірка.

Також на припинення співпраці відреагував і сам Тарнопольський. За його словами, він 11 років займався розкруткою Джамали, а в підсумку його залишили «за бортом». Крім того, він зазначив, що кліпи не видаляв.

Про розрив вона повідомила мені особисто, у присутності чоловіка, не пояснивши причин. Красиво грюкнути дверима завжди простіше. Закрити всі справи і зобов'язання за контрактами набагато складніше.

 

Маніпуляція і шантаж в публічній сфері - це непрофесійно, оскільки всі сторони знають, які є варіанти вирішення ситуації, в якій ми всі опинилися , - заявив Тарнапольський виданню «СЛУХ».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень