Дзеркальна дата 30.03.2024: чого не можна робити в цей день і як загадати бажання?

Силу цього дня потрібно використати максимально

У суботу на нас чекає дзеркальна дата - 30.03.2024, повна магічного значення, в яку відкриється портал нових можливостей. Тому важливо у цей день не пропустити жодної секунди дорогоцінного часу і встигнути зробити якнайбільше. При цьому чим більше добра і хороших емоцій ви віддасте людям - тим більше повернеться до вас.

Цифра 3 в нумерології - про пригоди, соціальні зв'язки, духовне зростання. З трійкою можна реалізувати багато творчих проєктів.

 

Цифра 3 не терпить занудства, все має йти від душі й легко робитися.

При цьому трійка — містичне число, яке присутнє у багатьох релігіях, і саме у цьому значенні вона допомагає подолати проблеми та просунутися у духовному зростанні.

У дзеркальну дату важливо:

  • складати плани, будувати проєкти та мріяти;
  • робити будь-які процедури для краси та здоров'я;
  • провести день із коханими;
  • помиритися з тими, з ким у сварці; зручний час для медитацій, духовних практик.

Водночас у дзеркальну дату не можна думати про погане, тому що до вас можуть повернутися всі недобрі думки та побажання іншим людям. Уникайте лайки та сварок; конфліктних ситуацій та з'ясування відносин;

У дзеркальну дату також заведено загадувати бажання.

Напередодні дзеркальної дати можна написати мрію на білому папірці, покласти в миску з питною водою і залишити на ніч на підвіконні. Вранці рекомендується випити цю воду натще, а папірець закопати у безлюдному місці.

Також можна вночі вийти на відкрите місце та взяти із собою яблуко. Розрізати його навпіл, одну з половинок не дивлячись кинути за спину. Іншу з'їсти разом із кісточками, подумки промовляючи бажане.

Весь дзеркальний день провести так, наче бажання вже справдилося. Перебувати у гарному настрої, намагатися відчути, як отримати загадане.

 

Частіше дивитись у дзеркало, милуючись відображенням себе, успішної людини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень