Дзеркальна дата 10.10: що принесе і як не втратити шанс загадати бажання (ВІДЕО)

Числа правлять цим світом, тому що вони всюди

Фото - ТСН

Дзеркальні дати в році — це особливі дні, в які слід бути обережними, але водночас в такі дати можна залучити у своє життя удачу.

Особливі дати мають і особливу енергетику — це давно помітили нумерологи. Вважається, що в такі дні енергія чисел немов посилюється. Дзеркальна дата вважається гарним часом для того, щоб згадувати бажання.

Дзеркальна дата 10.10: чого краще уникати

У цей день важливо утриматися від тривалих поїздок і доленосних рішень. Також в такі дні працює закон тяжіння, тому негативу не повинно бути місця. Не давайте нікому порожніх обіцянок, бо будь-яка дрібниця буде дуже важливою. Не можна бути жадібними та остерігайтеся енергетичних вампірів.

Дзеркальна дата 10.10: що потрібно робити

Потрібно займатися самоаналізом. Це ідеальний день для роботи над помилками, духовних практик. Потрібно приділити час сім'ї й оточити близьких турботою, а й сконцентруватися на особистих потребах.

Нумерологи радять займатися інтелектуальною працею і творчістю. Дзеркальні дати прекрасні для реалізації планів і покупок, щоб діяти й робити добрі вчинки. У цей день можна фокусуватися на особистих справах — на покупках, на хобі. Варто більше часу присвячувати тому, що дарує вам задоволення.

Дзеркальна дата 10.10: як загадувати бажання

Вважається, що в такі дні можна загадувати бажання і вони обов'язково збудуться, важливо просто написати бажання на папері. День наповнений чарівною енергетикою, вона настільки потужна, що загадане в цей день бажання може швидко стати реальністю. Також потрібно заздалегідь придумати своє бажання коротко і точно. Відмінний результат дає принцип візуалізації. Це як раз той випадок, коли в яскравих фарбах і з усіма деталями можна уявити своє уявне бажання.

Але повірити в чудо — це не найголовніше. Далі потрібно діяти. У цей день не можна сидіти склавши руки. Навіть якщо ви втомилися, варто знайти в собі можливість відкрити друге дихання і зробити вирішальний ривок.

Дзеркальна дата: весілля

Дзеркальні дати вважаються одними з найбільш сприятливих днів, коли можна загадувати бажання, виходити заміж і проводити великі покупки і угоди. Але пам'ятайте, що красива дзеркальна дата для весілля — зовсім не гарантія щасливого шлюбу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень