Дзеркальна дата 07.07: Що треба встигнути в цей день

Це особлива дата

Сьогодні – нова дзеркальна дата 07.07.2024.

Дати-паліндроми вважають переломними моментами у житті та асоціюють з новими можливостями, коли наші бажання можуть знайти шлях до здійснення.

Згідно з нумерологією, 7 – енергетично сильне число, яке уособлює мудрість, філософію та вміння думати. У дзеркальну дату 7 липня цифра 7 має особливу силу, помножену на два: це сьомий день місяця і сьомий місяць року.

Події, які відбуваються в дзеркальні дати, є доленосними для кожного. Знайомства, несподівані пропозиції, переїзди, нова робота – все, що стається в цей день, не просто так. У розумінні Всесвіту вчинки означають більше, ніж слова і наміри, тому в цей день потрібно робити добрі справи, щоб отримати підтримку вищих сил.

Що можна робити у дзеркальні дати:

  • робити пропозицію руки та серця;
  • укладати шлюби;
  • планувати зачаття дитини;
  • відвідувати лікаря.

В цей день надзвичайно сильною стає візуалізація бажань. Уявляйте собі своє щасливе майбутнє і повторюйте позитивні афірмації.

 Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень