Диявол говорить англійською: зізнання головного екзорциста Ватикану (6 ФОТО)

Жінки середнього віку найчастіше стають одержимими (с)

Виявляється, диявол ненавидить латинь і прекрасно ховається.

Головний католицький екзорцист Габріель Аморт за своє життя зустрічався з дияволом близько 60 тисяч разів. А жив він досить довго з 1925 по 2016.

Про це повідомляє ГЛАВКОМ

Священнослужитель Марчелло Cтанціоне описав у своїй книзі «Диявол боїться мене» обряди екзорцизму, що їх проводив головний католицький екзорцист отець Габріель Аморт, який помер ще в 2016 році, пише Daily Mail.

Падре Аморт стверджував, що за 30 років зустрічався з дияволом близько 60 тисяч разів.
 

І наполягав, що найчастіше демони вселяються у жінок середнього віку. Мав на це пояснення.

Аморт активно зайнявся екзорцизмом після 1986 року, коли до нього, як він стверджував, завітав молодий чоловік – пряме втілення диявола, та вступив із падре у містичне та навіть фізичне єдиноборство.

Коли святий отець читав молитви, то з рота його гостя стікала слина, чоловіка трясло і він буквально кидався на священика, повсякчас вигукуючи до нього прокльони … англійською.

 

«Взагалі англійська є мовою, якій диявол надає перевагу. Він промовляє нею навіть з італійських селян, які англійської ніколи не знали. Зате терпіти не може латину. Просто ненавидить її »

Кадр із фільму "Екзорцист" -- реж. Вильям Фридкін

У 1990-му отець Габріель Аморт  заснував Міжнародну асоціацію екзорцистів. Екзорцист розповідав, що у багатьох з тих, хто приходив до нього на прийом, були психічні проблеми і їм допомагав звичайний психолог.

Священик зажив особливої слави в самому кінці життя, бо перед смертю про нього зняв документальний фільм не хто інший як оскароносний Вильям Фридкін – автор уславленого фільму «Екзорцист»

Фридкін приїхав до Риму в 2016 і зняв на відео – як саме отець Аморт виганяє із людей демонів.

Кадр із документального фільму Вільяма Фридкіна про найвідомішого екзорциста Ватикану

Що стосується симптомів одержимості, то до них Аморт зараховував головний біль і спазми шлунку. Він також запевняв, що диявол ненавидить латинь, а спілкується англійською, навіть якщо одержима людина не знає цієї мови.

За словами Аморта, левова частка одержимих – сатаністи або люди, які захоплюються чаклунством і ворожінням. Саме тому серед них й так багато жінок, бо вони часто звертаються до провидиць.

 

Саме тут їх і чекає диявол, який завжди дуже добре ховається. Адже його головне бажання, внушити вам, що його – не існує.

Ватикан схвалив екзорцизм в 2014 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень