Дивовижне «воскресіння»: жінка, яку оголосили померлою, через 10 днів повернулася додому

Через COVID-19 її ховали без родичів

В Іспанії 85-річна жінка повернулася додому через 10 днів після того, як її родині повідомили, що вона померла. Причиною смерті називали наслідки інфікування коронавірусом, передають Патріоти України з посиланням на The Local.

Родині Рогеліо Бланко повідомили, що 85-річна жінка померла 13 січня, через два тижні після того, як потрапила в групу літніх жителів, переведених в центр для лікування після зараження коронавірусом.

Похорон відбувся наступного дня, але через коронавірусні протоколи ні її чоловік, ні інші члени сім'ї не змогли бути присутніми на церемонії.

Але в суботу вона прийшла до будинку для людей похилого віку в місті Ксове, в провінції Оренсе в Галісії, на превеликий подив співробітників центру. Чоловік Рамон здивувався не менше.

Схоже, сім'ї помилково повідомили про її смерть після того, як співробітники будинку для людей похилого віку випадково переплутали її документи з іншою жінкою, яка лікувалася від COVID у тій же кімнаті.

У той час як сім'я Рогеліо святкує той факт, що їхня родичка жива, сім'я справжньої жертви коронавірусу, яку тепер правильно впізнали як 90-річну Консепсьон Аріас, спустошена.

 - Вони сказали мені, що вона одужала. Але коли я поїхав в будинок для людей похилого віку, щоб відвідати її, я виявив, що насправді вона померла десять днів тому і була похована під іншим ім'ям, - сказав брат померлої.

Згодом факт про те, що документи жінок переплутали – підтвердився. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень