Справжнє диво: 3-річну дівчинку врятували через 65 годин після землетрусу в Туреччині

Землетрус був наприкінці жовтня

Після сильного землетрусу, який стався у п'ятницю, 30 жовтня, в турецькому Ізмірі рятувальники досі розбирають завали.

Здебільшого під завалами знаходять поранених людей. Під залишками будинків рятувальники знайшли й трирічну дівчинку. Це називають справжнім дивом, оскільки дитина була живою. Раніше з-під завалів будинку, де жила дівчинка, дістали її матір, а також її сестру і трьох братів, проте один із хлопчиків згодом помер.

Як показує практика, знайти тих, що вижили, можна якраз на перших поверхах. Для цього потрібно оперативно розбирати верхні завали. Також дуже допомагають родичі постраждалих.

 

Вони підказують, де теоретично може перебувати людина або ціла сім'я, і рятувальники можуть цілеспрямовано розбирати завали, щоб швидко дістатися в потрібне місце і надати допомогу, – пояснив  директор департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації Роман Ткачук.

Рятувальники кажуть, що навіть на сьомий день після обвалення будівлі можна знайти живих людей. Це можуть бути як дорослі, так і діти.

До слова, після землетрусу 91 людина загинула та  994 отримали поранення.

Джерело – Сьогодні

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень