Дитину на Львівщині убило струмом. Четверо енергетиків сядуть за ґрати

Хлопчик загинув понад два роки тому

Наприкінці січня цього року Дрогобицький міськрайонний суд на Львівщині оголосив вирок  чотирьом працівникам місцевого району електромереж, причетним до смерті 10-річного хлопчика.

Трагічний випадок стався 13 червня 2018 року поблизу дитсадка в Дрогобичі. Намагаючись перейти річку кладкою у вигляді металевої труби, 10-річний хлопчик послизнувся та наштовхнувся на пошкоджений електричний кабель. Дитину убило електричним струмом.

За фактом порушення правил безпеки було відкрите кримінальне провадження.

Слідство встановило, що працівники Дорогобицького РЕМ залишили відкритим джерело струму, що і призвело до загибелі дитини. На лаві підсудних опинилися 60-річний і 45-річний електромонтери оперативно-виїзної бригади, 43-річний майстер виробничої дільниці та 53-річний головний інженер Дрогобицького РЕМ.

Суд визнав усіх чотирьох винними та призначив кожному з них покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади чи займатися відповідною діяльністю на три роки, - повідомляє Захід.нет.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень