Дитяча задачка «підриває» Інтернет

Користувачі мережі дають три варіанти і не можуть зійтися на одній, правильній відповіді

Користувачі Інтернету ламають голову над дитячим завданням про яблука, банани і кокоси, яке опублікувала в Facebook канадка Ліза Уолке. За минулий тиждень тисячі користувачів з різних країн опублікували цю задачку в своїх акаунтах з пропозицією назвати свій варіант відповіді.


Головоломка являє собою три рівняння з двома невідомими. Виходячи з представлених сум і різниць, пропонується визначити, чому дорівнює кожне з невідомих. Її складність полягає в тому, що в фінальному обчисленні число фруктів змінюється: бананів в зв'язці стає на один менше, а від розколотого надвоє кокоса залишається одна половина.


В результаті у користувачів вийшли різні відповіді. Одні писали, що правильний результат - 14, у когось виходить 15, треті пишуть, що правильна відповідь - 16. Деякі відзначають, що картинка вирвана з контексту і напевно з'ясувати неможливо.
Запис канадки набрав більше 160 тисяч репостів і 2,3 мільйони коментарів на Facebook.

Гм ... Ви можете вирішити цю задачу? Я, чесно кажучи, поняття не маю! Сподіваюся, що ви, хлопці, мені підкажете, - написала Уолке 30 січня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень