Директора національного парку на Рівненщині викрили на хабарництві (ФОТО)

Він вимагав з підприємця 6 тисяч доларів

На Рівненщині СБУ викрила на хабарі директора «Дермансько-Острозького» Національного природного парку.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від приватного підприємця шість тисяч доларів США за не вчинення перешкод у здійсненні господарської діяльності на території парку.


За вказану суму чиновник обіцяв також сприяти в оформленні та погодженні необхідних документів і наукового обґрунтування з перенесення меж ділянки господарювання.

ФОТО Рівненські новини

Правоохоронці затримали директора в адмінприміщенні під час отримання другої частини хабаря у розмірі п’ять тисяч американських доларів.


У межах відкритого кримінального провадження нині вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Правоохоронці встановлюють усі обставини. 


До слова, у квітні 2019 року повідомлялося, що керівником Національного природного парку «Дермансько-Острозький» на Рівненщині призначено Олександра Верцеха. Тоді він виграв конкурс на цю посаду, хоча й раніше очолював цей національний парк уже тривалий час.

ФОТО zdolbunivcity.net


Національний природний парк «Дермансько-Острозький» – розташований на території Острозького та Здолбунівського районів Рівненської області. Єдиний в Рівненській області національний природний парк.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень