Двоє п’яних водіїв спричинили ДТП у Рівному (ФОТО)

Минулої ночі

Вчора близько 23 години патрульні отримали виклик, що на вулиці Гагаріна відбулося ДТП без травмованих за участю транспортного засобу КІА.

25-річний мешканець Рівного був неуважним за кермом, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечного інтервалу та наїхав на скляну перегородку автомийки, повідомляє патрульна поліція.

Патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити керманич категорично відмовився. Поліцейські склали на водія адмінматеріали за ч.1 ст.130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) та за ст.124 - вчинення ДТП.

Також, сьогодні близько 1:00 патрульним надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих за участю AUDI та Dacia «Logan» на вулиці Дубенській. Водій Dacia «Logan» був неуважним, не стежив за дорожньою обстановкою, рухаючись заднім ходом наїхав на припаркований автомобіль AUDI.

При спілкуванні із 24-річним керманичем транспортного засобу Dacia «Logan» інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного огляду на місці зупинки та у медичному закладі водій відмовився у присутності двох свідків. Чоловік поводив себе агресивно та постійно намагався залишити місце ДТП. На нього одягли кайданки і склали протоколи за відмову проходження огляду і за вчинення ДТП.

Загалом минулими вихідними патрульні склали шість протоколів за порушення правил дорожнього руху, що призвело до скоєння дорожньо-транспортної пригоди, та виявили 16 випадків керування напідпитку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень