Двоє поросят згоріли на Рівненщині (ФОТО/ВІДЕО)

Була пожежа

Сьогодні о пів на першу ночі в селищі Володимирець горіли дерев’яні надвірні споруди. Займання сталося на вулиці Шкільній. Про це повідомляє прес-служба рятувальників Рівненщини, які гасили пожежу:

Враховуючи щільну забудову, адже всі будівлі розташовані впритул одна до одної, а також зважаючи на швидке поширення вогню, рятувальники прийняли рішення про додаткове залучення ще й резервного караулу пожежно-рятувального підрозділу райцентру.

Вогнеборці швидко локалізували загоряння. До цього вогонь встиг повністю охопити одну та частково дві сусідніх будівлі. Згодом полум’я вдалося остаточно загасити.

 

Варто зазначити, що гасіння пожежі було ускладнене не тільки щільною забудовою території, а й горючим навантаженням, адже майже всі будівлі дерев’яні, в деяких зберігалися дрова та ємності з ПММ і якби поширення вогню вчасно не припинили, то збитки могли бути в рази більші. До того ж, каністри з бензином могли будь-якої миті вибухнути.

До того, як пожежу повністю ліквідували, вогонь все ж встиг завдати збитків, знищивши одну з будівель та пошкодити ще дві. Крім того, внаслідок пожежі знищено чотири велосипеди, речі домашнього вжитку, пошкоджено орієнтовно сім складометрів дров.

Також  у вогні загинули двоє поросят.

Обставини події, причину виникнення пожежі та обсяги збитків наразі встановлюють фахівці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Пожежа
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень