Двоє неповнолітніх постраждали у ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Водійка мотоциклу з важкими травмами в реанімації

На Березнівщині у ДТП травмувалися підлітки, які до того ж не мали документів на керування транспортним засобом. Напередодні поблизу села Друхів близько 23-ї години сталася автопригода, у якій постраждали 16 річна водійка та пасажир мотоцикла. Подробицікоментує прес-офіцер Нацполіції – Ольга Олійник.

16-річна жителька села Друхів, водій мотоцикла «Honda», не врахувала дорожньої обстановки та допустила зіткнення із автомобілем «Ford Connect» під керуванням 33-річної місцевої жительки, яка здійснювала маневр повороту ліворуч і рухалася попереду у попутному напрямку. В результаті зіткнення фургон в’їхав в огорожу.

16-річна дівчина отримала важку полі травму,  відкриту черепно-мозкову травму та нині знаходиться у реанімації Березнівської лікарні. Пасажир мотоцикла нині у травматології. У поліції відкрили кримінальне провадження, щодо порушення правил безпеки дорожнього руху. За словами працівників поліції , окрім відсутності документів у водія, мотоцикл виявився незареєстрованим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень