Двоє людей загинули у ДТП на вихідних

Обидва - у Рівненському районі

Двоє людей загинули, семеро отримали поранення внаслідок семи ДТП, що сталися на дорогах Рівненщини на вихідних.

Зокрема,18-річний мешканець Рівненського району помер в кареті швидкої допомоги після зіткнення в ніч проти неділі в селі Верхівськ автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT», в якому хлопець їхав як пасажир, з металевим огородженням. Інша смертельна ДТП сталася вчора близько дев‘ятої вечора в селі Сухівці Рівненського району. Тут водій автомобіля «Шевроле Лачетті» допустив наїзд на 44-річного пішохода. Той загинув на місці автопригоди.

Варто також додати, що поблизу села Городок Рівненського району 18-річний водій ВАЗівки зіткнувся з мотоблоком, водій якого потрапив до лікарні.

А в  Рівному, на вулиці Макарова, мотоцикл "Ямаха" зіткнувся з автомобілем "Міцубісі Лансер". Травми отримав водій мотоцикла.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень