Двоє братів померли від COVID-19. Юнаки. Без супутніх хвороб

Батько та бабуся у реанімації

Трагедія сталася на Буковині в селі Їжівці. З різницею в один день від коронавірусної хвороби померли двоє братів, пише видання "7yamy". 

Про смерть братів повідомили голова Чудейської територіальної громади Анатолій Піцул і глава Сторожинецького району Дмитро Балінов.

Молодший брат пoмер на Великдень о 22:50.

«Хлопець 24.07.2000 р.н. 19 років. Був госпіталізований вранці 17 квітня за скеруванням сімейного лікаря з діагнозом негоспітальна правобічна пневмонія.

 

Лікарі доклали максимум зусиль, щоби врятувати хлопцю життя. Він був підключений до оксигенатора, потім на вентиляції легенів. Заключний діагноз: негоспітальна двобічна полісегментарна вірусно-бактеріальна пневмонія, набряк легенів, бактеріальний шок. У хлопця не було ніяких супутніх діагнозів», – повідомив у понеділок Балінов у фейсбуці.

Вранці 21 квітня пoмер його старший брат 1995 року народження.

Він теж був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

«У нас є два брати, які пoмерли від коронавірусу, старший пробув на вентиляції легенів більш як 10 днів. Ще сьогодні в реанімації перебуває батько та бабуся хлопців.

 

У Їжівцях двох братів ховають сьогодні в одній могилі мама разом із сином. У батьків залишився ще один син», – цитує «Чернівецький промінь» главу Чудейської ОТГ.

Померлі брати. Світлина з сайту "7yamy".

В сім’ї було троє братів: старший брат був одним із перших у селі, в кого діагностували COVID-19.

Чоловік одужав і його виписали з лікарні. Результати тестування померлих братів повідомлять незабаром.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень