Двоє підлітків травмувались у ДТП: 18-річний водій влетів у дерево (ФОТО)

ДТП трапилась у Вараському районі на Рівненщині

 

22 жовтня, близько 16:40 у Вараському районі між селами Борове та Млинок, 18-річний водій автомобіля «Kia Sorento» злетів у кювет та врізався у дерево.

Внаслідок ДТП травмувався водій та його 14-річний рідний брат. Із переломами та забоями хлопців госпіталізували у хірургічне відділення Зарічненської лікарні.

Тяжкі травми, зокрема розрив печінки та селезінки, отримав іще один пасажир — 14-річний односелець братів, його доправили до реанімаційного відділення.

Правоохоронці встановили, що 18-річний керманич не мав посвідчення водія та ніколи його не отримував. За попереднім оглядом він був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень