Двоє друзів з Рівного загинули разом на Донеччині

Небесне військо поповнилося двома рівненськими воїнами...

Олександр та Владислав жили у сусідніх будинках нашого міста, зналися змалечку, разом захищали Україну, і загинули разом на Донеччині, повідомив Олександр Третяк.

26-річний Олександр Кулик — найстарший з трьох братів у сім’ї. З дитинства захоплювався книжками, просто “ковтав” одну за одною, тож вчителі у рідній 27 школі називали його маленьким професором. Захопився спортом, бойовим гопаком.

Після закінчення школи з відзнакою, запальний та затятий хлопець вступив у Львів на економічний.

 

Але не міг спокійно спостерігати за подіями, тож не маючи й 18 років, долучився до Правого сектору й добровольцем вирушив на Схід.

 

А вже у 2018 році підписав контракт на військову службу.

Відтоді, пригадує мама, хлопець постійно був у гарячих точках нашої країни.

Олександр мав чудову підготовку: за останні роки пройшов навчання у всіх можливих курсах — з виживання, тактичної медицини та інше.

А щире серце прагнуло закрити собою, захистити від біди цілий світ.

У скорботі батьки, у скорботі і двоє братів Олександра — один із них вже захищає нашу країну, а найменший готується її боронити...

Поховають Олександра Кулика у Дубні, на малій батьківщині його матері...

Владиславу Гудачику 16 квітня виповнився 21 рік, а вже 25-го його серце назавжди зупинилося...

Єдиний син пані Марії з дитинства мріяв стати військовим. Якщо хлопчики-однолітки захоплювалися машинками, то Владик завжди із зацікавленням вивчав солдатиків та все, що стосується військової справи. Тож, закінчивши 9 класів у 27 школі, продовжив навчання у військовому закладі — Острозькому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Далі вирішив навчатися в академії в Одесі.

Значну частину життя Владислава займав спорт. У шкільні роки займався плаванням, мав перший дорослий розряд. За тим додалися ще й бокс, футбол, кросфіт...

Казав мені: в 20 став лейтенантом, то в 40 зможе стати генералом. Я йому відповідаю, що, сину, то неможливо. А він мені: мамо, немає нічого неможливого! - пригадує мама Героя.

Сміливий, добрий і порядний Владислав до останнього йшов за своїм покликанням, за своєю мрією.

Поховають Владислава Гудачика у Рівному на алеї Героїв на кладовищі “Нове”.

Прощатимуться із Олександром Куликом та Владиславом Гудачиком завтра, 30 квітня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень