Двох рівнян судитимуть за розбій

Двох жителів Рівного судитимуть за вчинення розбійного нападу

 

Рівненською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальні акти стосовно 2 осіб за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб із застосуванням насильства).

- Встановлено, що двоє рівнян, попередньо змовившись, вчинили у березні 2016 року в обласному центрі  на вул.Соборній розбійний напад на 39-річного жителя Рівненського району. Застосувавши до жертви насильство, нападники відібрали у нього мобільний телефон, планшет та кишенькові гроші, - розповів керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак. - За «гарячими» слідами нападників було затримано.

Мобільний телефон правоохоронці повернули потерпілому, решту речей зловмисники встигли реалізувати.

Рівненський міський суд у червні 2016 року застосував до обох підозрюваних запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Однак один із них порушив умови запобіжного заходу та став переховуватись від слідства, у зв’язку з чим був оголошений у розшук. У серпні поточного року вказану особу було затримано, за клопотанням сторони обвинувачення запобіжний захід щодо нього змінено на найсуворіший – тримання під вартою.

Тепер долю спільників вирішить Рівненський міський суд.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень