Двох зниклих діток знайшли мертвими у старій скрині, вони задихнулися (ФОТО)

Під час пошуків всіх «підняли на ноги»

Фото із сайту UNN
Фото із сайту UNN

У Волноваському районі на Донеччині через зникнення двох дітей «підняли на ноги» поліцію, кінологічну службу, автопатрулі, наряди на блокпостах, залізничних та автовокзалах.

У суботу 18 вересня батьки залишили 10-річну доньку та 7-річного сина вдома, а коли повернулися, то дітей не знайшли.

41-річна матір дітей розповіла, що близько 4:30  вони з чоловіком поїхали працювати.

 

Діти раніше не йшли з дому.  Однак родина перебуває на обліку в соцслужбах через зловживання алкоголем, повідомляє Волноваський районний відділ поліції Донецької області.

Під час пошуку дітей правоохоронці опитали усіх сусідів, перевірили покинуті та нежилі будинки, недобудови, водоймища та лісосмуги.

Знайшли зникних удома в старій скрині. Діти були мертвими.

Фото із сайту UNN
Фото із сайту UNN

Начальник кримінальної поліції Донецької області Артем Кисько розповів, що діти, ймовірно, гралися та залізли до скрині, яка закрилася на замок. Адже померли вони від браку кисню, пише UNN.

Тіла дітей знайшли у будинку під час огляду слідчим в старій скрині, яка стояла в одній із кімнат. Ймовірно, залишившись самі, діти гралися і залізли до скрині, яка захлопнулася на замок. Причина смерті - асфіксія, внаслідок браку кисню, – розповів Артем Кисько.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень