Дві смертельні автопригоди впродовж години: загинули велосипедист та пішохід 

Смертельні автопригоди сталися вчора, 13 грудня,  у місті Сарни та Дубенському районі

У селі Молодаво Дубенського район, орієнтовно о 17-тій годині  43-річний водій «Mercedes-Benz GL 500 », житель Радивилова, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на 41-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину по пішохідному переході. Від удару чоловіка відкинуло на кілька метрів.

Отримані ним травми виявилися несумісні з життям — пішохід загинув на місці події.   

Інша ДТП трапилася близько 16 години у місті Сарни на перехресті нерівнозначних доріг вулиць Белгородської-Ткача 24-річний житель села Обірки, водій вантажівки «Renault Magnum» із напівпричепом, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі та допустив наїзд на велосипедиста.

Потерпілого каретою «швидкої» доставили до лікарні. Попри вжиті реанімаційні заходи життя 33-річного місцевого жителя медикам врятувати не вдалося. 

За обома фактами порушень правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих, слідчі слідчого управління розпочали досудові розслідування. За зовнішніми ознаками водії були тверезі, але в рамках кримінальних проваджень у них відібрані зразки крові. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень