Дві гранати виявили у жителів Рівного (ФОТО)

А в квартирі одного з них – ще й шприц з невідомою речовиною

У межах спецоперації «Зброя та вибухівка» правоохоронці виявили у двох рівнян боєприпаси, а у квартирі одного з них - ще й шприц із невідомою речовиною.

Інформацію про можливе незаконне зберігання зброї 35-річним рівнянином поліцейські отримали від колеги - дільничного офіцера поліції. На підставі ухвали суду правоохоронці провели обшук за місцем його проживання.

У квартирі чоловіка виявили гранату РГД-5, запал і медичний шприц із невідомою речовиною бурого кольору.

Крім того, на одній з вулиць Рівного під час поверхневої перевірки оперативники виявили та вилучили гранату РГД-5 у ще одного 40-річного мешканця обласного центру.

За обома фактами у поліції відкрили кримінальні провадження. Боєприпаси і підозрілу речовину вилучили. Їх направили на експертизу, за результатами якої правоохоронці прийматимуть відповідне процесуальне рішення.

Нагадаємо, профілактичні заходи з протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів і вибухівки триватимуть на Рівненщині до 20 червня. За понад два тижні поліцейські виявили 19 одиниць вогнепальної зброї, 21 гранату, 1 131 патроні і 1 386 грам вибухових речовин.

Добровільно до органів поліції громадяни принесли 110 патронів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень