Дві великих мережі супермаркетів скаржаться на дефіцит певних товарів

Що вже зникло з полиць магазинів

ФОТО Радіо Свобода

Супермаркети в Україні працюють, більшість дотримується графіків відповідно до встановлених у тому чи іншому регіоні коменданської години. Найважче з логістикою, а відповідно й наявністю певних продуктів у регіонах де тривають активні бойові дії. Брак певний товарів фіксують у південних та східних областях.

Мережі магазинів Сільпо та АТБ вже попередили своїх клієнтів про це. Зокрема мешканці Миколаївської області та Черкащини нарікають на брак молочної продукції, яєць та м’яса.

 

У зоні бойових дій не можливо придбати навіть хліб. А у Чернігові, Херсоні, Сумах, Маріуполі – більшість супермаркетів наразі зачинені взагалі. Керівництво «Сільпо», «АТБ» та «Фора» пояснюють, що не можуть змушувати людей працювати під обстрілами.

Цю проблему добре знають керівникі регіонів. Наразі планують організувати підвезення продуктів до околиць міста, звідки волонтери та тероборона доставлять у міста.

Постачальники наразі ретельно працюють над перерозподілом товарів між складами таким чином, щоб кожен регіон вчасно отримував усі види продукції та не відчував дефіциту певних груп товарів.

 

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень