Дві різні людини: Марина з «Холостяка» показала, як виглядала до схуднення та пластики (ФОТО/ВІДЕО)

Дівчина пройшла нелегкий шлях до тіла і зовнішності своєї мрії

Марина з романтичного реаліті «Холостяк» показала, який вона мала вигляд до схуднення і пластики. Дівчина розповіла про проблеми, які їй вдалося побороти.

У своєму Instagram Марина поділилася історіями з минулого. Виявилося, вона страждала від розладу харчової поведінки. На шоу Марину нерідко намагаються вколоти тим, що вона приїхала з села. Однак сама дівчина не соромиться цього і зазначає, що пройшла нелегкий шлях до тіла і зовнішності своєї мрії. 

— На перших фото ви можете побачити «розбиту» мене.

 

Покинута дівчина, з дуже коротким волоссям, зайвою вагою, яка бажає досягти кращого, але не знає як... мої потуги переїхати в місто завершилися тим, що переїхала я до бабусі, в смт Вовчанськ.

 

Поступила не на ту спеціальність, яку хотіла... Ну і з бабусею жити, мої харчові звички змінилися не в кращу сторону, - написала Марина.

У той час, коли їй було 16 років, вона набрала за пів року 20 зайвих кілограмів. Дівчина багато їла, але швидко усвідомила свою проблему. Марина спробувала взяти себе в руки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень