Дві релігійні організації претендують на землю у Рівному

Для реалізації соціальних ініціатив 

Дві релігійні організації претендують на землю у Рівному. Відповідні проєкти рішення з'явилися на сайті міської ради.

Релігійна громада «Дім Євангелія» хоче отримати у користування ділянку близько 800 метрів на Богоявленській 9. Тут планують побудувати центр соціально-трудової адаптації інвалідів з домом молитви. 

А християнська спілка «Христос в кожний дім» хоче укласти угоду про оренду земельної ділянки на Степана Бандери 26-а на новий термін. Спілка користувалася ділянкою 10 років, і зараз прийшов час для переукладання угоди. Тут знаходиться офіс та благодійна їдальня, і заборгованості зі сплати орендної плати, а це близько 47 тисяч гривень - спілка не має. 

Яке рішення ухвалять депутати, стане відомо під час наступного сесійного засідання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень