Дві ДТП на одному місці: за 50 км від Рівного загинула людина, ще декілька - травмовані (ФОТО)

Автопригоди сталися з різницею у 1,5 год на трасі Київ-Чоп

Повідомлення про автопригоду неподалік с. Самостріли (колишній Корецький район) надійшло до поліції у суботу, 26 листопада, близько 1-ої год ночі від медиків.

Правоохоронці встановили, що:

25-річний водій автомобіля Opel Astra, житель Львівщини, рухався смугою зустрічного руху і зіткнувся з мікроавтобусом Renault Master під керування 22-річного жителя Волині.

Внаслідок автопригоди 25-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Його тіло з понівеченого авто деблокували рятувальники.

Потому близько 02:40 на цьому ж місці, де тривало документування смертельної ДТП, сталася ще одна автопригода.

26-річний водій автомобіля Land Rover на іноземній реєстрації, житель Сарненського району не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції і допустив зіткнення з автомобілем комунальної служби «Jac», співробітники якої у цей час прибирали наслідки смертельної ДТП.

 

Потому кросовер допустив наїзд на припарковане на узбіччі з увімкненими проблисковими маячками службове авто патрульної поліції (Mitsubishi Outlender).

Водія Land Rover із численними травмами доставили до лікарні. Його стан медики оцінюють як тяжкий.

Крім того, травмувалась ще й патрульна поліцейська, яка на момент перебувала у службовому авто. В неї діагностували струс головного мозку, закриту ЧМТ і забої.

За фактами порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого і тяжке тілесне ушкодження, розпочато досудові розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України.

Автомобілі вилучено. В межах кримінальних проваджень слідчі встановлюють усі обставини подій.

Джерело: ГУНП у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень