Два управління в один департамент планує об’єднати міська рада у Рівному

Чому такі зміни?

Департамент інфраструктури та благоустрою може з’явитися у міській раді Рівного.

Нещодавно на сайті Рівнеради від імені міського голови Олександра Третяка з’явився проєкт рішення щодо об’єднання управління транспорту та ЖКГ в один департамент.

Міський голова Рівного Олександр Третяк

У пояснювальній записці до проєкту рішення міський голова пояснив, чому вирішив об'єднати управління :

Текст подаємо без змін
 

Враховуючи поточний стан справ в житлово-комунальній та транспортній сферах, що не справляються з викликами сьогодення, та маючи рішучий намір покращити обслуговування та комфорт мешканців нашої об’єднаної територіальної громади вирішив запропонувати створити департамент інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету Рівненської міської ради реорганізувавши шляхом злиття управління транспорту і зв’язку виконавчого комітету Рівненської міської ради та управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Планується, що в департаменті працюватиме 43 людини, і він виконуватиме усі завдання та функції, які раніше покладалися на управління. 

Підписати та підготувати документи для реєстрації департаменту інфраструктури та благоустрою зобов'язали заступника начальника управління ЖКГ Володимира Лапюка. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень