Два літаки зіткнулися в аеропорту Джакарти (ВІДЕО)

Один з лайнерів залишився без хвоста і крила

В аеропорту Джакарти «Халім Перданакусума» сталося зіткнення двох літаків.

Як пишуть місцеві ЗМІ, мова йде про літаки «Боїнг» 737-800 авіакомпанії Batik Air і ATR 42, що належить TransNusa Air Services, передає «Дзеркало тижня». За словами очевидців, «Боїнг» збирався злітати, коли край його лівого крила вдарив по літаку TransNusa.

Директор Batik Air підтвердив виданню Republika Online, що лайнер компанії брав участь у зіткненні, однак не зміг уточнити яких-небудь деталей.  

В Інтернеті з'явилося відео того, що відбувається на злітно-посадковій смузі.

На ньому практично нічого не видно, так як інцидент стався в темний час доби. Але на ролику видно машини пожежних служб, які прибули на місце інциденту. А на опублікованих фотографіях помітно, що обидва літаки постраждали, причому у одного з них відірваний хвіст і крило. Відомо, що при зіткненні ніхто не постраждав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень