Два дні погодних аномалій: прогноз до кінця тижня (КАРТИ)

Чого очікувати від погоди найближчим часом

Фото - Humphrey

«Бабине літо» повертається в Україну.

Щоправда, триватиме воно лише два дні. Період значного потепління на дуже короткий час буде на всій території країни. Таке природне явище відносять до погодних аномалій.

Сьогодні та завтра жителів усіх регіонів України в країні триматиметься сонячна та аномально тепла для другої половини жовтня погода. Опадів в ці дні не очікується. Можливі лише ранкові тумани.

Сьогодні, 22 жовтня, повітря в більшості регіонів України прогріється до +16 ... +18 градусів. В Одеській та Івано-Франківській областях ще спекотніше – до +20 градусів. Прохолодніше буде тільки в Чернігівській, Сумській і Луганській областях, де стовпчики термометрів будуть перебувати в діапазоні: +12 ... +15 градусів.

Синоптична карта на 22 жовтня

Завтра, 23 жовтня, потеплішає ще сильніше. Повітря по всій території України без винятку прогріється до +15 ... +19 градусів, на Півдні буде ще тепліше: до +21 градуса. Опадів синоптики не прогнозують, ясна і сонячна погода буде змінюватися лише мінливою хмарністю.

Синоптична карта на 23 жовтня

 З приходом вихідних, в суботу, 24 жовтня, Захід України накриє дощовий фронт, який дотягнеться до північних і центральних областей. У столиці теж очікуються в цей день опади. Разом з дощами в зазначені райони прийде похолодання до +15 градусів. На решті території країни «бабине літо» і спека до +21 градуса продовжиться.

Синоптична карта на 24 жовтня

У неділю, 25 жовтня, коли в Україні заплановано проведення місцевих виборів, дощів не очікується. Але і «бабине літо» закінчиться. Похолодає до +12 ... +15 градусів. Щоправда, в південних областях все ще збережеться тепла погода до +18 градусів.

Синоптична карта на 25 жовтня

Джерело – Today.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень