Два нових флагмани від Blackview 

З інноваційним лазерним далекоміром, а також ультразручні навушники 

Blackview, інноваційний технологічний бренд, готується до випуску довгоочікуваного флагманського захищеного телефона BV9300 і AirBuds 10 Pro. BV9300 змінює правила гри з революційним лазерним далекоміром, ліхтариком, до 21 ГБ RAM і 256 ГБ ROM, восьмиядерний процесор Helio G99, акумулятор місткістю 15080 мА*год і камери 50 МП + 32 МП з алгоритмом ArcSoft® 3.0, що робить BV9300 ідеальним вибором для людей з активним способом життя. AirBuds 10 Pro оснащено передовою технологією повітропровідності, забезпечуючи любителям бізнесу, відпочинку та спорту максимальний комфорт і неперевершену якість звуку. Ось короткий огляд того, що ми знаємо зараз.

Новий флагманський надійний телефон 2023 року — кращої продуктивності Blackview BV9300

Беручи до уваги зручні, безпечні та професійні вимірювальні потреби будівельників, дослідників і любителів спорту, BV9300 оснащено інноваційним лазерним далекоміром, який може вимірювати висоту до 40 метрів. З разючою точністю 1 мм і швидким часом відгуку всього 0,3 секунди. Вимірювання довжини, площі та об’єму під час декорування приміщень або екстремальних видів спорту на відкритому повітрі, BV9300 добре підходить для різноманітних застосунків.

Blackview розуміє потреби користувачів у освітленні під час подорожі чи роботи, а стандартна версія BV9300 оснащена надяскравим ліхтариком на 100 люмен. Цей ліхтарик може освітлювати на відстані до 10 метрів, забезпечуючи користувачам яскравіше, чіткіше та безпечніше освітлення. З точки зору безпеки, користувачі можуть застосовувати у ліхтарику режим стробоскопа SOS, щоб надсилати сигнал лиха, швидко сповіщаючи рятувальників про допомогу в надзвичайних ситуаціях.

Оновлення батареї

Щоб забезпечити стабільний і тривалий термін служби батареї під час навігації, зв’язку та в екстрених ситуаціях на вулиці, BV9300 оснащено твердотілою батареєю місткістю 15 080 мА*год і швидкою зарядкою 33 Вт. На зарядку телефону треба лише 3,5 години, а час роботи в режимі очікування може тривати до 1828 годин навіть під час поїздок на відстань до 8280 км, дорогами Європи, Азії, Африки чи Америки, без будь-яких проблем на одному заряді батареї.

Оновлення вільного володіння

Blackview BV9300, як Performance King, оснащено восьмиядерним процесором MediaTek Helio G99 із до 21 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ ПЗП, щоб надати користувачам максимальний досвід використання під час ігор, потокового відео, подорожей чи роботи. 

 Blackview BV9300 і Atomic Memory, підвищуючи загальну плавність BV9300 на 50%. Завдяки тестовому результату до 353 283 на Antutu, що можна порівняти з мікросхемами 5G, забезпечується безперебійна багатозадачність, і користувачі можуть безперебійно запускати до 20 програм.

Оновлення камер

Щоб розширити можливості користувачів і робити високоякісні фотографії навіть в умовах слабкого освітлення, BV9300 оснащено фронтальною камерою Samsung® на 32 МП і задньою камерою Samsung® на 50 МП. працює на основі вдосконалених алгоритмів ArcSoft® 3.0, що забезпечує яскравіші фотографії в умовах слабкого освітлення.

Разом із Blackview BV9300, нові флагманські навушники Blackview AirBuds 10 Pro також варті уваги.

Щоб забезпечити користувачам максимальний комфорт і безпеку під час прослуховування аудіо, AirBuds 10 Pro використовує передову технологію повітропровідності. У поєднанні з ергономічними гачками для вух і приємним для шкіри матеріалом ТПУ користувачі можуть носити AirBuds 10 Pro протягом тривалого часу, не відчуваючи жодного дискомфорту.

Щоб забезпечити неперевершене звучання, AirBuds 10 Pro використовує передові динамічні великі динаміки φ16,2 мм, які забезпечують справжнє разюче звучання, від якого захоплює подих. Крім того, AirBuds 10 Pro включає технологію шумозаглушення ENC і формування променя, що дозволяє користувачам здійснювати кристально чисті дзвінки, зберігаючи конфіденційність.

Щоб користувачі могли насолоджуватися тривалим відтворенням аудіо, AirBuds 10 Pro оснащено вбудованим великим акумулятором на 550 мА*год, який забезпечує до 36 годин відтворення музики.

AirBuds 10 вже продаються, і більшість їхніх характеристик такі ж привабливі, як AirBuds 10 Pro.

Ціна та наявність

Blackview BV9300 і AirBuds 10 тепер доступні за спеціальною ціною 191,99 дол. і $25,99 відповідно, і ціна може бути ще доступнішою після застосування купонів на знижку. Ця чудова пропозиція буде доступною лише протягом 5 днів, починаючи з 10 по 14 травня 2023 року за тихоокеанським стандартним часом. Не чекайте, скористайтеся цією тимчасовою угодою та отримайте ці виняткові продукти зараз!

Купити за посиланням:

BV9300: https://s.click.aliexpress.com/e/_oCzGJ1N

AirBuds 10: https://s.click.aliexpress.com/e/_olE9FuF

на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень