Двоє неповнолітніх мотоциклісти потрапили в ДТП на Рівненщині

Хлопці не мали посвідчення водія

У Базальтовому, що у Рівненському районі сталася ДТП за участі двох мотоциклів.

За даними поліції, водій мотоцикла «Viper», 16-річний житель села Ставок, не дотримавшись безпечної дистанції допустив зіткнення з двоколісним «Lifan» під керуванням 16-річного односельчанина, який їхав у попутному з ним напрямку.

Унаслідок ДТП травмувалися водій транспортного засобу «Viper» та 14-річна пасажирка мотоцикла «Lifan»: їх із травмами різного ступеня госпіталізували. Водій останнього не травмувався.

Обидва двоколісні не були зареєстровані в установленому законодавством порядку, а керманичі не мали водійського посвідчення відповідної категорії. Крім того, водій мотоцикла «Viper» був без мотошолома.

Відкрито кримінальне провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень