Два мільйони від держави за серце: скільки органів віддали донори у Рівному

Єдина лікарня в області, яка може проводити втручання такого рівня - міська лікарня у Рівному

За півтора року у Рівному провели 10 заборів органів для трансплантації. Рівненська міська лікарня є учасником державного пілотного проєкту, який дозволяє проводити такі втручання.

Торік у нашому місті було два пацієнти, у яких сумарно провели шість заборів органів. Тоді вилучили 4 нирки, серце та печінку. Цього року в Рівному був один пацієнт, у якого вилучили нирки, серце та печінку. 

Нагадаємо, що трансплантації проводять безкоштовно, їх оплачує НСЗУ, наприклад вартість пакета послуг для трансплантації серця становить 2 мільйони гривень, які держава оплачує лікарні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень