«Дуже сильний вибух»: У Сарнах російські ракети наробили великої біди (ФОТО/ВІДЕО)

У місті є майже 20 пошкоджених будинків, загиблі й травмовані

У Сарнах продовжують розгрібати завали після ворожих авіаударів.

Учора дві ракети поцілили не у військові об'єкти, а зруйнували комерційні будівлі – мийку, два СТО та пошкодили приватні будинки на кількох вулицях.

Даху немає, вікна повилітали. Були на провітрюванні, їх просто повиривало. Дуже сильний вибух, бо я була в хаті. Дах почав сунутися, подумала — валиться хата, – розповіла місцева жителька Ольга Титечко, яка живе за 150 метрів від місця, де вдарила ракета.  

Друга ракета поцілила в комплекс з ремонту автомобілів. Жодного військового чи стратегічного об'єкта поряд немає. Ракета фактично знищила мийку та автомайстерню. Уламки від будівлі розлетілися на десятки метрів. Розбір завалів триває вже понад добу.

На місці працює важка техніка та десятки людей. З-під завал уже витягнули розчавлений автомобіль, в якому загинув чоловік, який приїхав помити машину. Жертв могло б бути більше, але автокомплекс не працює.

Почалися військові дії, не використовували, боялися, щоб не загинули люди. Чекали, щоб закінчилася війна та мали працювати, – сказав власник Євген Мельников.

Серед 14 травмованих — чотирьох шпиталізували. Найважчі — двоє працівників мийки.

Один з тих, які в реанімації, буде переводитися в обласну лікарню. Там превелюватиме торакальна травма, є осколок в середостійні, –  розповів головний лікар Сарненської ЦМЛ Олександр Нестеренко.

Молодика без свідомості вже відправили до Рівного, де будуть виймати уламок з грудей. 43-річний Дмитро теж без свідомості, має травму голови та проходить обстеження. Уже сьогодні власникам пошкоджених будинків почали надавати будматеріали. За день-два всі дахи та вікна будуть залатані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень